Csatlakozz hozzánk!

Az Alabástrom Projekt egy eszköz az Egyház fejlődésének segítésére. Számtalan módon csatlakozhatsz a szolgálathoz. Akár helyi gyülekezetet pásztorolsz vagy ha technikai szolgáló vagy, megtalálhatod azt a területet, ahol áldás lehetsz mások életében.

Helyi pásztoroknak

Szolgálónak jelentkezem

Szolgálati csoportok

A célunk, hogy Isten jelenléte és szava eljusson minden otthonba az online felületeken keresztül! Hisszük, hogy az élő dicsőítés alatt megérezhetjük Isten fantasztikus jelenlétét, a Zoom szobákban pedig tudunk egymás hite által épülni.

Az Alabástrom Projekt egy eszköz az egyház fejlődésének segítésére, támogatására. Eszköz a nem keresztények felé, hogy elmondhassuk, hogy Isten ma is meg tudja szólítani az embert.

AP Dicsőítő csoport
Lelkész csapat
Képző csoport
Expanzív
Alabástrom junior
Zoom szoba szolgálók
Média
Helyi pásztorok

AP dicsőítő csoportEgy szolgálói csapat, amely Istenért jött létre

Az Alabástrom dicsőítő csoport egy olyan csapat, ahol a szolgálók hét különböző gyülekezetből vannak, hét különböző kultúrával és egyéniséggel. Mégis ami egyedül összeköti őket, a szívük, ami az egy élő Istenért egyszerre dobban. Céljuk, hogy a mindennapokban elsősorban egymás barátai legyenek, a szolgálatuk során pedig kizárólag Jézus emelkedjen ki közülük és az Ő jelenlétében időzhessenek, miközben életek változnak meg.

Lelkész csapatSok lelkész, sok felekezetből és gyülekezetből

Nagy áldás, hogy az Alabástrom Projekt szolgálatába egyre több lelkész csatlakozik be és szolgál a Zoom szobákban hétről hétre. A bejelentkezőknek lehetőségük van belépni lelkészi szobába, ahol kizárólag lelkészek vannak. Itt hasonlóan a többi Zoom szobához, imával és prófétai üzenettel bátorítják a belépőt, azonban hogyha szüksége van további útbaigazításra vagy szeretne csatlakozni egy közösséghez, akkor ebben is segítenek.

Képző csoportEgy világszínvonalú 21. századi prófétai képzés

A munkacsoport célja, hogy egy olyan csomagot állítson össze, amely tartalmaz mindent egy prófétai képzés elindításához és működtetéséhez. Három főbb terület lett megvizsgálva. A tananyag, ami az ismeretanyagra, a személyre szabottságra és a különböző szintekre fókuszál. A mérés, ami az értékelésről és a visszajelzésről szól. A kommunikáció, hogy minden fontos információ eljusson a megfelelő csoportokhoz a megfelelő időben.

ExpanzívA misszió terjeszkedjen, növekedjen és működjön

A munkacsoport elsődleges célja, hogy egy kreatív légkört teremtsen, ahol bátran tervezhetünk a missziónk fejlesztéséről, fejlődéséről, hatékonyságáról és működéséről. Fontosnak tartjuk, hogy az Alabástrom Projekt a lehetőségeihez mérten a legnagyobb térben és a legszélesebb skálán mozogjon, ami az emberek elérését illeti. A csoport feladata, hogy megvizsgálja ezeket és merjen nagyokat álmodni, amiket később megvalósíthat.

Alabástrom juniorFiatal generáció szenvedéllyel, tűzzel, Istenért

Különleges erő van abban, amikor a fiatal generáció együtt mozdul és egy szívvel tesz valamit Isten Királyságáért. Szeretnénk látni, ahogy a fiatalok, mint kilőtt nyílvesszők, célba érnek és bevégzik azt a munkát, ami rájuk lett bízva. Hiszünk abban, hogy feladatunk segíteni és bíztatni őket, hogy szenvedéllyel és tűzzel éljék meg a mindennapjaikat Istennel, illetve, hogy felelősségteljesen növekedjenek fel szellemben.

Zoom szoba szolgálókSok szolgáló, sokféle helyről, de egyetlen céllal

Az Alabástrom Projekt egyik igazi különlegessége abban rejlik, hogy az a több száz szolgáló, akik hétről hétre sok területen szolgálnak, mind különböző településekről, gyülekezetekből és kultúrákból jönnek. Egyetlen egy dolog köti őket össze, a szívük, ami együtt mozdul Istennel. Az ország számos pontjáról ülnek a monitorok elé hétről hétre, hogy bátoríthassanak téged is azzal az üzenettel, amit Isten a szívükre helyez.

MédiaIsten szeretete jusson el a világ minden pontjára

Szolgálatunk az online térben működik, ami számos előnnyel és hátránnyal is jár, hiszen többször technikai problémákkal kell szembenéznünk. A média a legfőbb eszközünk, ahol Isten szeretetét és a Szent Szellem kedves jelenlétét eljuttathatjuk az emberek otthonaiba. Célunk, hogy olyan „minőségi élményt” adjunk, amit könnyen befogad a néző és ezáltal valóságos változások történjenek egy bensőséges légkörben, az otthonokban.

Elhivatottak vagyunk

A helyi pásztoroktámogatásában

Az Alabástrom Projekt egy eszköz az egyház építésére azáltal, hogy a gyülekezetek növekednek és fejlődnek. Célunk, hogy szolgálatunk során azon túl, hogy emberek megismerik Jézust és meghallják az Ő szavát, segítsük a már hívőket is. Szeretnénk támogatni a helyi pásztorokat egyrészt azzal, hogy az újonnan megtért embereket beintegráljuk a környezetükben lévő gyülekezetekbe. Másrészt szeretnénk, hogyha minden olyan tudást és tapasztalatot, amivel gazdagabbak lettek a hívők a szolgálatunk által, a gyülekezetükben tovább használnák és ott kamatoztatnák. Missziónkban lehetőség van a prófétai szolgálatban elmélyedni, erről tanulni és fejlődni benne, valamint az online térben való szolgálat technikai részét is el lehet sajátítani. Bátorítunk, hogyha pásztorként a gyülekezeteddel szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.