Velem történt

Olvass el néhány beszámolót azoktól, akiknek már  személyes tapasztalatuk van az Alabástrom Projekt szolgálatáról.

Eszter
Budapest
A személyes próféciák, amiket elmondtál Szilágyi Zsolttal, nagyon sokat jelentettek. Nemcsak amit nekem, hanem a férjemnek mondtatok. Mivel hallhattam, amit Neki üzent Isten, azóta tudom támogatni, mellette állni, és bátorítani ezekben őt.
Kui Domi
Gödöllő
Nagy hála van bennem, nem futok többé, elkezdek magyar dicsőítő dalokat írni, és megalázkodtam előtte, megadtam magam ennek az elhívásnak. Köszönet nektek hogy, Isten általatok szólt, legyetek nagyon áldottak!
Eszter
Budapest
Nekem csordultig van a szívem, akár a dicsőítést hallgatom, akár tudunk imádkozni. Nagyon különleges számomra ez a lehetőség, mivel az elmúlt "régi" időkben jött egy-egy prófétai szolgáló, prófétált a gyülekezetben, akár személyesen is, és ezeket az üzeneteket hónapokig, akár évekig őrizgettük.
Szilvi
Székesfehérvár
Nagyon felüdültem, az egyébként igen reménytelennek tűnő nap után. Gyorsan ment az idő, és fantasztikus volt. Végre egy olyan szolgálat ahol lehetek "tanuló" és egy biztonságos, bátorító valódi gyakorlati helyzetben ismerhettem fel a saját képességeim, gyakorolhattam megfelelő felügyelet mellett.