Van egy csapat

A vezetőség három főből áll, akik nem csak a szolgálatban nagyszerű csapatjátékosok, hanem a mindennapokban is. Példaértékű és Istentől megáldott az a barátság és összetartás, ami köztük van. Nagyon különbözőek, mégis tökéletesen kiegészítik egymást.

Hámori Attila

Az Alabástrom Projekt vezetője és a Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója illetve a Szabadkeresztény Egyház vezető tanács tagja.

Szilágyi Zsolt

A Debreceni Szabadkeresztény Gyülekezet pásztora, a Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója és az Alabástrom Projekt vezetője.

Mikes Attila

A Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója és az Alabástrom Projekt vezetője, illetve az Agapé hálózat alelnöke.

0 +
Több mint 40 országból jelentkeznek már be az online alkalmakra.
0 +
Több mint háromszáz aktív szolgáló vesz részt az alkalmak lebonyolításában.
0
Fennállásunk óta hetven helyszínről közvetítettük már az élő dicsőítést.
0
Jelenleg 55 evangéliumi gyülekezetből szolgálnak közöttünk.

Amit látunk és megvalósítunk

Szolgálatunk célja, hogy minden ember számára elérhetővé tegyük a dicsőítés és az imádat légkörét egy bensőséges – otthoni – környezetben, az online téren keresztül. Emellett legyen megtapasztalható a Szent Szellem munkája és üzenete a Zoom felületen keresztül. Isten Királyságát szeretnénk építeni azáltal, hogy egységben mozdulnak a felekezetek és szolgálatba állnak a hívők.

Ahol találkozhatsz velünk

Az NPM nem csak prófétákat képez – mert azt, hogy valaki próféta, azt Isten dönti el – hanem a prófétálást is képzi. Tehát a prófétálás mindenkinek adott …

… szeretnénk tanulni az Úrtól és egymástól, képezni a dicsőítő szolgálók újabb és újabb generációit, hogy a magunk részét ebben a mennyei tervben betöltsük.

A Döntés órája egy evangélizációs szervezet, melynek alapítója igent mondva Isten hívásának, élete céljául tűzte ki az evangélium hirdetését Magyarországon.

Ifjúsági közösség, ahova minden felekezetből és nem felekezethez tartozó tinik jönnek össze koncertre, Istentiszteletre és a fő eseményre, a nyári táborra.

Célja, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek és felkészülhessenek a párválasztásra, házasságra.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. mattis, pulvinar dapibus leo.

Csatlakoznál hozzánk?Tudj meg többet a szolgálói csapatokról