Technikai segítség a kapcsolódáshoz

A szolgálat menetének főbb lépései:

Youtube / Facebook live

Zoom Fogadótér

Zoom szolgálói szoba

Zoom fogadótér

1. Élő közvetítésCSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉLŐBEN MINDEN SZERDÁN ESTE 20:00 ÓRÁTÓL

Célunk, hogy a dicsőítés és az imádat légköre mindenki számára elérhető legyen az élő közvetítés segítségével. Több platformon is becsatlakozhatsz hozzánk, hiszen a Facebook oldalunkon és a Youtube csatornánkon is közvetítjük az alkalmat. Az este folyamán többnyire a dicsőítésé a főszerep, tehát olyan dalokat és énekeket hallhatsz, ami az Istenről és az Istennek szól. Emellett pedig prófétai üzenetek és imák is elhangoznak.

Asztali számítógépet használva érdemes minden egyéb letöltést kikapcsolni, hogy folytonos legyen a közvetítés.

Szoba választásStáb választása

Facebook oldalunkon az élő bejelentkezés alatt, a Zoom linket rögzített kommentben fogod megtalálni. Ahhoz, hogy a Zoom rendszer működjön, előbb le kell töltened a Zoom applikációt a telefonkészülékedre. Amikor rákattintasz a linkre, lehetőséged lesz kiválasztani, hogy melyik stábba szeretnél becsatlakozni. Fontos tudni, hogy mindegyik stábban ugyanaz történik, azért van négy különböző, hogy minél hamarabb sorra kerülhess.

2. FogadótérTECHNIKAI SEGÍTŐINK MÁR VÁRNAK

A fogadó térben vagy más néven előszobában, találkozhatsz két szolgálóval: az adminnal és a fogadóssal. Ők ketten mindenben segítenek neked, hiszen azért vannak, hogy köszöntsenek téged és bármilyen technikai kérdésre válaszoljanak. Itt többen várakoztok majd és érkezési sorrendben fogtok bekerülni egy Zoom szobába. Ez idő alatt lehetőséged lesz elmondani, hogy melyik településről jelentkeztél be vagy hogy hol találtál ránk.

Belépés után kapcsold be a kamerádat, de némítsd le a mikrofonod, hogy a folyamatban lévő beszélgetést ne zavarjuk meg.

3. Zoom szoba szolgálatAHOL SZEMÉLYESEN TALÁLKOZUNK VELED

A Zoom szobában három szolgálóval fogsz találkozni. Ők mindannyian azért vannak ott, hogy imádkozhassanak érted és az Istentől jövő prófétai szóval bátoríthassanak. Lehetőséged van arra is, hogyha van benned konkrét imakérés, amivel érkeztél, akkor azt megoszd velük; de hogyha nincs, az is rendben van. Ők minden esetben figyelni fognak az Isten Szellemére és át fogják adni azt az üzenetet, amit kapnak veled kapcsolatban.

Ez egy privát tér ahol a szolgálók csak rád figyelnek. Bátran kérdezz, érezd magad kényelemben. Kérünk használd a kamerádat, hogy lássuk egymást, így személyesebb lesz a beszélgetés.

4. FogadótérVisszavárunk a fogadótérbe

Ahogy befejeződik a szolgálat, visszakapcsolunk a fogadótérbe. Itt lehetőséged lesz másoknak is elmondani azt, ami veled történt, vagy ha szükséged van rá, innen továbbítanak egy lelkészi szobába. Ha érdekel, hogy más mit élt át, akkor azoknak a bizonyságát is meghallgathatod, akik veled együtt várakoznak az előszobában.

Bizonyságodat elküldheted nekünk az alabastromprojekt@gmail.com címre.

Különböző nehézségekkel fordulnak hozzánk, amire sokszor hosszabb időt szeretnénk szánni. Ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, kérünk jelezd ezt a fogadótérben a koordinátornak.

Emlékeztetőt kérek

Ha szeretnéd, akkor minden élő adás előtt 1 órával emailben értesítőt küldünk neked. Az értesítőben megtalálod az alakalom linkjét és az élő adás pontos kezdési idejét is.

Már várjuk, hogy újra találkozzunk!