Gyakran Ismételt KérdésekA leggyakrabban feltett kérdésekre találod itt a választ

Kövess bennünket szerdánként este 20:00 órától, ahol az élő Facebook adásunk alatt elérhetővé tesszük a linket.

Az élő adás a weboldalról is el tudod indítani. Kattints az „Élő” menüpontra, majd a piros „Élő adás” gombra.

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, ahol megtalálsz minden technikai lépést az alkalom elindításától kezdve. Ezen a linken találod: Segítünk

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több nyitott, közös alkalmunk legyen. Azonban sok esetben az online közvetített alkalmaink létszáma korlátozott. Ennek legfőbb oka, hogy sok esetben olyan helyszínekről jelentkezünk élőben, ahol az előadókon, a technikán és a közel 10-15 fős stábon kívül nincs elég hely arra, hogy vendégeket is fogadjunk.

Azonban ha gyülekezet vezetőként kíváncsi vagy arra, hogyan készítjük az élő adásokat, mi történik a színfalak mögött, keress bennünket a kapcsolat menüponton felsorolt lehetőségek egyikén és örömmel találkozunk veled legközelebb.

A teljes szolgálói csapat minden tagja önkéntes és a hétköznapi hivatása mellett dolgozik velünk azért, hogy minden szerdán újra és újra fantasztikus módon tapasztaljuk meg Isten jelenlétét. A közel 250 fős háttércsapat azzal a vízióval csatlakozott az Alabástrom Projekthez, hogy választ keressünk, választ adjuk Isten munkáján keresztül. Felekezet mentesen, de Isten mellett elkötelezett hétköznapi emberekkel találkozhatsz online és élőben.

Örömmel látunk téged is, ha szeretnél bekapcsolódni a munkánkba. Kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár írásban és mentoraink segítenek eligazodni az Alabástrom Projektben mindennapi munkájában.